Børsen Gazelle 2020!

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan fortælle, at IBKA er blevet kåret som Børsen Gazelle 2020.

I den forbindelse vil vi gerne takke vores kunder og samarbejdspartnere for tilliden.

 

At vi i år har modtaget gazelleprisen, skyldes i høj grad også vores dygtige medarbejderes kæmpe indsats og samarbejde – tak til jer!

 

Hos IBKA A/S har vi i de senere år oplevet stor fremgang. Vi har foretaget strategiske ændringer i virksomheden i form af opdeling af forretningsområder og kundesegmenter, hvilket har medført, at vi efterfølgende har kunnet tilbyde mere målrettede services tilpasset vores kunders behov. Vi kan se, at det sammenlagt har resulteret i større efterspørgsel efter vores ekspertise. Ydermere har vi ekspanderet med to afdelinger i Sverige – i Tyringe i Skåne Län og Mölndal ved Göteborg.

 

Administrerende direktør for IBKA i Danmark og Sverige, Henrik Lorentsen Bøgeskov, er stolt over den positive udvikling, som virksomheden har gennemgået de senere år:

”At vi i år er blevet kåret til Børsen Gazelle er et tegn på, at vi er inde i en god udvikling. I fremtiden glæder vi os til at kunne hjælpe endnu flere kunder i både Danmark og Nordeuropa gennem levering af kundetilpassede serviceopgaver,” – fortæller Henrik.

 

For at blive kåret til Børsens Gazelle kræver det, at virksomheden har fordoblet sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, og at der i alle fire år har været positiv vækst i virksomheden.