Vælg dit sprog:

Norsk Dansk English Svenska

Om IBKA A/S

IBKA er landets førende virksomhed indenfor industriel rengøring. IBKA har ca. 50 ansatte og 28 køretøjer samt et bredt spektrum af specialudstyr til udførelse af opgaver indenfor højtryksrensning, tørstofsugning, industrislamsugning samt dekantering af slamprodukter, med fokus på rådgivning, kvalitet, sikkerhed og effektivitet. 

IBKA A/S i Danmark er en del af IBKA-gruppen med i hovedkontor i Norge. IBKA-gruppen er en del af Norsk Gjenvinning-koncernen med i alt 1200 medarbejdere.

Kvalitet

IBKA indfrier vores kunders forventninger til et serviceprodukt med høj kvalitet, integreret sikkerheds- og miljøstyring med overholdelse af alle myndighedskrav. Gennem certificeringer efter ISO 9001 og ISO /TS 29 001 sikrer vi vores kunder den bedste planlægning, den bedste kvalitet og dokumentation ved udførelsen af opgaverne.

Sikkerhed

IBKA er certificeret efter ISO 45 001 og lever i vores daglige arbejde op til både standardens og vores kunders krav om et sikkert og godt arbejdsmiljø.

Miljø

IBKA er certificeret efter ISO 14 001, og gennem vores integrerede ledelsessystem sikrer vi vores kunder et miljømæssigt optimeret produkt, der tager afsæt i kundens forventninger. IBKA søger altid den optimale miljømæssige løsning under hensyn til teknik og sikkerhed.

Vi har en stor flåde af biler med en masse specialudstyr til at håndtere forskellige situationer og opgaver.

Vi har en stor flåde af biler med en masse specialudstyr til at håndtere forskellige situationer og opgaver.

 

 

Logo

Download vores logo i forskellige formater, tryk og skærm.


Du kan når som helst ændre dine ønsker for kommunikation. Se mere information i vores databeskyttelseserklæring.